top of page
Daniel Bergman

PERSONLIG & ENGAGERAD
ENERGIKONSULT

Jag heter Daniel Bergman och är utbildad byggingenjör med flerårig erfarenhet inom energiteknik. Jag kommer sen tidigare från LEB Consult AB, i Stockholm där jag arbetat med Energi/VVS-projektering, Energiberäkning/Utredning samt Miljöklassning av byggnader enligt certifieringssystemet Miljöbyggnad. 

 

Sedan 2016 har jag drivit DMB Konsult, där syftet är att förenkla och förtydliga energioptimering av byggnader genom att erbjuda professionell, personlig och tidseffektiv konsultverksamhet. Att bygga ett energismart hus idag ska inte behöva vara krångligt.

 

Jag erbjuder tjänsterna:

- Energiberäkning

- Energiutredning

- Energisamordning

- Miljösamordning

- Dagsljussimulering

- Övriga klimatanalyser

 

Se mer under fliken "Tjänster". 

 

Mitt arbete som teknisk konsult har klargjort för mig att energi och miljöfrågor spelar och kommer spela en nyckelroll i planerandet och uppförandet av framtidens byggnader. DMB Konsult vill vara med i den kommande energiomställningen och bidra med kunskap, engagemang samt modern tydlig information om energismarta hus.

 

Om Du behöver hjälp i ditt projekt tveka inte att höra av dig så kan jag berätta mer om vad jag kan erbjuda samt ge en offert.

 

/Daniel Bergman

bottom of page